Temporada 2021

Després de la trista temporada 2020, conseqüència de la pandèmia del Covid-19, engeguem amb molta il·lusió la nova temporada2021. aquest 28 de març a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, en el cicle grans Orquestres. Aquí podeu adquirir les entrades, penseu que l’aforament és molt limitat!

Tenim moltes sorpreses per a aquesta temporada, tant si es pot fer festa de forma normal com si tornem a tenir les restriccions i hem d’estar tots asseguts. Us mirarem de sorprendre amb un espectacle nou, original i carregat de novetats.

I us deixem unes fotos del primer assaig de temporada on vam preparar nous temes, tant de concert com de ball. Tenim unes ganes enormes de altar a l’escenari 🙂

Amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

2 respostes a «Temporada 2021»

    1. Malauradament hem d’assajar a porta tancada i amb totes les mesures que ens demanen. Tenim unes ganes boges de saltar a l’escenari, hem preparat moltes novetats, molts temes d’aquells que teníem ganes de fer i que enguany finalment farem.

      Moltes gràcies pel teu suport!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top