Jordi Martí

Trompeta

Neix a Amposta i comença, als 10 anys (sense massa ganes), els seus estudis musicals a la Societat “La Unió Filharmònica” d’Amposta.

Li comença a agafar el gustet i finalitza el Grau Superior de Trompeta al Conservatori Superior de Música de Barcelona.

Continua estudiant Trompeta amb els professors Vicente Campos, Enrique Rioja i Rudi Korp. Segueix aprofundint en el mon de la trompeta amb classes i consells de Maurice Benterfa, Vicente López, Vicente Oliver, Bernard Soustrot, Bo Nilson, Spanish Brass Luur Metalls, Vienna brass i Boston Brass.

Es el fundador del quintet de metall “DeVanda Brass”. Ha col·laborat amb l’orquestra del Conservatori Municipal de Barcelona, l’orquestra del Conservatori de Vilaseca, l’orquestra “Música Viva” del Conservatori de Stutgart, la Jove Orquestra Barroca de Tarragona, l’Orquestra Europea Mediterrània, i l’Orquestra Internacional de Peñíscola i en la part moderna ha format part del grup de rock Albert i la banda dels 13, TGN Big Band, BirBand Terres de l’Ebre, Big Band Musics Vendrell i Orquesta Tangara.

Avui dia, apart de tocar, imparteix classes de trompeta a Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Tarragona i Masdenverge on també dirigeix la banda.

La editorial DINSIC de Barcelona li ha publicat dos llibrets de peces de cambra per a grups de trompetes (o instruments amb la mateixa tonalitat) anomenats METAL·LÚRGIA vol. 1 i 2 i amb la botiga virtual Sheet Music Plus te publicat més de seixanta arranjaments per a grups de metall i més de quaranta venuts arreu del mon.

Amb la Metropol intentarà guanyar Copa, Lliga i Champions … o potser això es una altra història.

Top