Engeguem una temporada molt atípica

La crisi de tot el sector de festes majors és d’unes proporcions que molt pocs poden imaginar. S’han cancel·lat centenars de festes, milers d’actuacions d’orquestres, grups, sardanes, anmació… I les que tenim previstes, en la majoria dels casos, pengen d’un fil.

És per això que enguany trobem especialment important agrair els pobles valents que, malgrat els dubtes i les dificultats, han decidit fer festes. No és fàcil quan poblacions molt importants ja fa mesos que van decidir no fer res, sense esperar. a veure com evolucionava la situació.

Nosaltres engeguem temporada més tard que mai, aquest dilluns 29 a Sant Pere Pescador. I ho farem en format de doble concert, un a les 7 del vespre i un a les 11 de la nit. De moment no fem ball, esperem que ben aviat us puguem fer moure a tots.

Moltes gràcies a l’Ajuntament de Sant Pere Pescador per ser valents, moltes gràcies a Rocktail Espectacles per fer ho impossible per dur a terme el bolo i moltes gràcies a tots els que esteu fent reserva de localitat per avançat per poder venir a veure’ns.

Nosaltres hem preparat el nou concert en un temps rècord, no volem que les dificultats impedeixin que us oferim el millor espectacle i el millor repertori. Portem moltes novetats que anirem desvetllant a partir de dilluns.

Si voleu venir feu un truc a l’Oficina de Turisme de Sant Pere Pescador al 972520535.

Us hi esperem!

3 respostes a «Engeguem una temporada molt atípica»

  1. Des de Corbera del Llobregat ja tenim reserva per gaudir del gran concert i donar tot el nostre suport als musics.
    I i agraïment al ajuntament per la iniciativa. Visca la música en viu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top