A l’agost obrim per vacances: divendres Vila-seca i diumenge Sant Esteve de Palautordera

Això ja és imparable, comencem l’agost i ja no parem fins a final d’estiu!

Aneu apuntant dates i mirant quin us cau més a prop… però si ens veniu a veure voldreu repetir, així que poseu benzina al cotxe i veniu, no hi ha un sol ball igual, cada cop trobareu matisos diferents, això ens fa diferents, segons el públic, el moment o la fase de la lluna nosaltres toquem ho que pensem que ha d’agradar més, ens agrada agradar 🙂

D’entrada aquest divendres 3 d’agost serem a la Festa Major de Vila-Seca, al Parc de la Riera.:

  • A dos quarts de deu de la nit (21:30h) farem el concert.
  • I a continuació (cap a quarts de dotze) el ball de Festa Major.

Vila-seca és un lloc nou per a nosaltres, Veniu a veure’ns, el concert és molt més dinàmic del que esteu acostumats a veure, escoltareu una música d’altíssima qualitat i veureu un espectacle que us farà gaudir… i riure, ni un minut d’autocomplaença, estem per a fer-vos passar una bona estona.

I el ball és una canya, a tothom que li agradi ballar els ritmes de sempre i els nous ritmes llatins es trobarà al mig de la pista sense saber perquè no pot parar. No importa la edat, tant poden ballar la gent més gran com els més joves, reconeixereu molts hits actuals però els trobareu adaptats a un ritme diferent, 100% ballable.

Perquè el ball és obert, sinó us diríem que a qui no el fem ballar li tornem els diners 😉

I diumenge tornem a anar a Sant Esteve de Palautordera, a peus del Montseny, on ens estimen molt. En una plaça increïble el nostre públic, en aquest cas ja ens coneixem, sap perfectament que els farem emocionar al concert i no parar de moure al ball.

És ho que fa la complicitat, tenim moltes ganes de retrobar-nos amb tothom i donar-vos, un any més, una gran jornada de música. Concert nou i ball nou però la trempera de sempre, es el nostre segell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top