Isidre Ruiz

Batería i bateria electrònica.

Nascut a Vilanova i la Geltrú l’any 1979, resident a Sant Pere de Ribes, marca el ritme de l’orquestra a cop de baqueta. I com que no en té prou amb la bateria, a més toca la bateria electrònica. Sembla que tingui 8 braços!

  • Va iniciar els seus estudis musicals als 8 anys i començà a trepitjar els escenaris als 10 amb formació de ball.
  • Obté una gran trajectòria en l’àmbit d’orquestres de ball però també en altres estils com el jazz, el latin o el funk.
  • Als 25 anys finalitza la seva formació acadèmica a l’Aula de Música Moderna i Jazz de Barcelona amb el tutor i mestre Quim Solé, entre d’altres experts i professionals.
  • En l’actualitat es dedica principalment a la docència a l’escola Músics del Vendrell a la que va arribar en 2005 i en la que porta l’àrea de percussió, coordinant i dirigint diferents formacions, grupals i individuals.

La seva trajectòria professional és molt extensa:

  • El seu pas per les orquestres ha estat: Orq. Voramar, Orq. Melodia del Vendrell, Orq. Janio Martí, Orq. Constellation i va formar part de l’Orquestra Metropol fins l’any 2016.
  • En el gènere del Rock, el Funk i el Latin/Jazz el seu camí ha estat: Doctor Brujo, Buhos, La Glamour Band, Big Band Transpenedès Jazz Orquestra, Xavi Díaz Quartet, entre d’altres formacions i col·laboracions.

Aquesta temporada 2019 es torna a incorporar a l’Orquestra Metropol i ho fa amb molta energia i motivació, retrobant-se amb antics companys i marcant-los el ritme!

Top