Abraham Martínez

Hola, soc l’Abraham i us explicaré la meva trajectòria professional i els meus inicis com a cantant,

Tot va començar a la infantesa; de ben petit ja cantava al cotxe dels meus pares, a la dutxa, a la cuina, al terrat, nen calla!!! Bé, com gairebé tots hem començat… als 14 anys vam formar els meus amics i jo un grup tribut a Gary Moore i als 15 ja teníem un grup de versions de pop rock anomenat Boomerang.

Vaig decidir apuntar-me i passar l’examen per a incorporar-me a les classes de cant de l’Aula de Jazz i Música Moderna del Liceu de Barcelona. I mentrestant feia actuacions pel meu compte cantant cançons del Nino Bravo, Luis Miguel, Tom Jones, Frank Ssinatra, etc. Uns desconeguts 🙂 I també formant part d’altres grups i orquestres de ball de reconegut nom i fama.

En gairebé 25 anys d’experiència he voltat molt i he tingut la sort de fer de fer de teloner amb grups com M-clan, El Sueño de Morfeo, Nena Daconte, Melendi, Los Delincuentes i alguns més.

En els darrers 10 anys he dut a terme projectes personals relacionats amb la música.

Just fins ara que he decidit tornar a formar part d’una gran orquestra de ball, plena de grans músics i grans companys. Aquest 2020 m’incorporo a l’Orquestra Metropol així que si voleu escoltar-nos ens veiem pels escenaris de Vatalunya,

Una abraçada musical a tothom!

Top