Manel Valls

Trompeta i percussions

Aquest vailet de Sant Julià de Vilatorta es va enamorar de la trompeta fa més de 30 anys. Entre caramellaires va prendre la decisió de fer de la música la seva raó per viure.

Seguint aquest camí, ha tingut l’oportunitat de col·laborar amb la Big Band Jazz Cava de Vic, Carles Cases, Cobla La Flama de Farners, Huapachà Combo, Orquestra Maravella, Companyia Pentina El Gat, Pep Sala, Big Band de Granollers, Santi Arisa, Paparazzi, Big Band Virtèlia Jazz Ensemble, Camps, El Chico de la Moto, Miquel Abras, Guillem Roma i el programa de TV3 12 Punts.

Després d’arribar a la majoria d’edat de permanència amb l’Orquestra Girasol, afronta des de fa cinc anys el paper de trompeta a l’Orquestra Metropol amb els ulls plens d’il·lusió, completant la seva tasca professional amb la docència a l’Escola de Música i Conservatori de Vic, on recorda cada dia als seus alumnes el lema “Alegria, alegria, trompeta cada dia!”.

Entre concert i concert, entre assaig i assaig, entre classe i classe, destina l’energia que li resta a practicar dues hores diàries de postures de ioga. A La Metropol, és l’element metàl·lic que més busca l’equilibri!

La temporada 2019 deixa de formar part de l’Orquestra Metropol.

Top