Àlbum Canet de Mar 2018

Quin goig va ser estrenar el concert a Canet de Mar i que no hi hagués ni una sola cadira buida!! I no es va moure ningú fins que ens vam acomiadar. Dalt de l’escenari això és el que ens motiva, fer allò que sabem i rebre l’afecte del públic.

Vam començar amb la sorpresa que teníem preparada (shhhhhh, no ho expliqueu, que ho vinguin a veure) i no va ser l’única. Vam riure molt amb l’estrena de la nostra nova reina de la nit que va deixar tothom bocabadat i als músics agenollats.

Totes les novetats del repertori van agradar molt i ens vau omplir d’aplaudiments 🙂

Entre el concert i el ball vam poder veure el castell de focs, mentre sopàvem.

I el ball va ser també espectacular. Com passa sempre només fa falta que entrin els primers balladors perquè la pista s’ompli. No va passar ni un minut que ja ballava molta gent, però abans que acabés el primer tema la pista ja era plena.

De nou vam tocar moltes de les novetats d’enguany i la resposta va ser de primera. Quan hi ha bon ritme els balladors no paren.

El temps va ser molt bo i ho vam passar en gran, només cal que mireu la darrera foto de l’àlbum quina cara feia tothom. Un somriure col·lectiu i la mostra d’agraïment de tota l’orquestra al un públic tan entregat.

Gràcies per comptar amb nosaltres Canet de Mar!

No us perdeu l’àlbum de fotos que hem fet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top