Novetats a les xarxes socials

Com ja segur sabeu, des de fa molt temps tenim la nostra pàgina al Facebook, però enguany no ens conformem i llencem la casa per la finestra: tindrem presència amb continguts exclusius en les xarxes socials més populars. Podeu trobar tots els enllaços al peu de cada pàgina, però us volem explicar què hi trobareu.

Facebook @OrquestraMetropol

Aquí anem publicant notícies i novetats diverses: fotos i vídeos d’assajos,  anunciem les dates dels concerts, una mica de tot.

YouTube @lametropol

Aquí trobareu els vídeos de l’orquestra degudament classificats, des dels gravats en directe a les actuacions fins els que fem als assajos.

Instagram @OrquestraMetropol

Bàsicament ho trobareu fotos i algun vídeo curt, tot d’un caràcter molt informal. La intenció és divertir-vos amb les anècdotes 🙂

Twitter @lametropol

Si bé fa temps que vam obrir el compte, mai no l’havíem usat gaire. Si voleu estar al dia aquí sempre trobareu els anuncis dels nostres concerts i allí on es fan.

Flickr @lametropol

Volíeu un lloc on trobar les fotos dels concerts? Aquí el teniu! Mirarem de penjar un àlbum de cada concert. I també els penjarem tots aquí a la web, a l’apartat multimèdia 🙂

Telegram @lametropol

Una aposta arriscada! Entra al nostre canal Telegram i tindràs via directa al teu mòbil de totes les novetats, sense haver de buscar entre els tuits ni les publicacions del Facebook. No et perdràs res!

I enguany tindrem sorpreses exclusives per tots els nostres seguidors!

Una resposta a «Novetats a les xarxes socials»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top